even voorstellen... hói!

 
Aangenaam. Welkom op deze rommelige blog. Mijn naam is Maris en ik ben geboren op 11 augustus 1990. Ik ben dus bijna 22 jaar en ik woon ergens in een klein plaatsje in Nederland. Een gat zeg maar. Favoriete kleur is roze. Mijn grootste hobby's zijn InDesign, Photoshop en bloggen.

Ik ben inmiddels al een Allround DTP'er en Grafisch Vormgeven is de studie die ik op dit moment met veel plezier volg. Ik vind het leuk om met computers bezig te zijn (vooral iMacs, prachtdingen) en wil graag ooit een eigen tijdschrift hebben. Niet dat het ooit mogelijk is. Het is maar een droom. Eigenlijk twijfel ik of ik hierna nog naar een kunstacademie wil gaan... maar ik vind dat je daar echt goed in moet zijn en dat ben ik helaas (nog) niet.

Dit is mijn persoonlijke blog. Ik post hier graag alles wat mij interesseert (of niet) en plaats ik graag mijn aankoopjes op dit plekje. Ik heb nogal een gat in de hand - wat ik soms niet besef, maar nog moet leren beseffen - en koop graag wat ik leuk vind. Vooral de Primark en de Action ben ik dol op. Ik heb een hekel aan sparen, maar toch zal het eens een keer moeten gebeuren. Ik vind huiswerk maken leuk omdat ik een eigenaresse ben van mijn Macbook Pro. Ik vind lettertypes prachtig en heb er ook een hele verzameling van. Ik ben dol op inspiratieboeken en tijdschriften zoals de Flow en ben ik blij met alles wat ik in mijn leven heb. Ik ben niet verliefd en ik wil het voorlopig ook niet zijn. Mannen zijn gewoon raar en vaak niet leuk genoeg.

Credits voor de lay out gaan naar Pugly Pixel, wat overigens een superleuke blog is en zeker de moeite waard is om te volgen.